Termeni si Conditii

1. DEFINITII

Vizitator - orice persoana care acceseaza site-ul www.richter-farmacia.ro.

Continut al site-ului: - toate informatiile (text, grafiica, logo, poze) de pe site care pot fi vizualizate de catre un vizitator.

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa citiţi cu atentie precizarile de mai jos. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicaţiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor şi Condiţiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

2. DREPTUL DE AUTOR – COPYRIGHT, UTILIZAREA SITE-LUI

Continutul şi designul site-ului, inclusiv baza de date accesibile prin intermediul sau, este proprietatea GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. şi sunt protejate prin legislaţia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe.

Folosirea continutului fara acordul GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. sau al proprietarilor de drept este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.

Totodata va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Copierea, salvarea, listarea sau distributia site-ului, ori referirea la acesta, este permisa doar in formele prescrise pe pagina sau in baza consimtamantului exprimat prealabil in scris de catre GEDEON RICHTER FARMACIA S.A.

Ca utilizator al site-ului va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu site-ul.

Gedeon Richter Farmacia S.A. poate, fara nicio alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul Dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut.

3. REGULI DE CONFIDENTIALITATE

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului – GEDEON RICHTER FARMACIA S.A.  poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre. Informatiile se colecteaza de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site. Prelucrarea oricaror date obtinute ca urmare a utilizarii site-ului se fac in limitele Legii nr. 677/2001, Legea nr. 676/2001 si a Legii nr. 506/2004.

Aceste informatii vor fi folosite in mod exclusiv de catre GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. in scopul imbunatatirii serviciilor oferite.

4. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

GEDEON RICHTER FARMACIA S.A . este inregistrata in Registrul operatorilor de date cu caracter personal sub nr. 17124.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. are obligaţia de a administra in condiţii de siguranaa si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Prin completarea datelor necesare crearii contului de utilizator clientul declara, accepta si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanţa cu scopurile declarate, mai sus mentionate.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

5. CONTINUTUL SITE-ULUI

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre GEDEON RICHTER FARMACIA S.A.

GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe  acest site,  respectiv de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. la nicio actiune.

Site-ul poate gazdui link-uri catre alte site-uri sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Totodata GEDEON RICHTER FARMACIA S.A. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate pe pagina web, aplicandu-se in mod imediat.

6. LITIGII

Orice litigii ce se pot ivi ca urmare a utilizarii prezentului site sunt supuse legislatiei romane si se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Targu Mures.