DESPRE NOI

Farmacia Richter, parte a grupului Gedeon Richter, este prezenta in Romania de peste 10 ani. In aceasta perioada ne-am dezvoltat continuu si suntem recunoscuti astazi ca o farmacie deschisa, a carei inima este farmacistul si dragostea lui pentru om si profesiune.

 

In farmaciile Richter eliberam retete compensate si gratuite pentru CASMB, CASAOPSNAJ, CASJ, precum si preparate magistrale si oficinale. La nivel national serviciile disponibile in farmaciile Richter pot diferi. Pentru detalii referitoare la serviciile disponibile va rugam sa accesati pagina Farmacii.

 

OCROTIM SANATATEA DIN 1901

Infiintat in anul 1901 de catre farmacistul cu acelasi nume, grupul Gedeon Richter este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Centrul si Estul Europei.
 
Gedeon Richter este o companie farmaceutica multinationala, specializata, bazata pe inovatie, cu sediul central in Ungaria, al carei obiect de activitate este reprezentat de productia de medicamente, cercetare-dezvoltare, comert si marketing. Societatea mama are filiale de productie si cercetare in cinci tari, si isi comercializeaza produsele in aproape o suta de tari prin propria retea de distributie. Compania are peste 11.000 de angajati la nivel mondial.
 
1998: Richter Gedeon Plc. a preluat producatorul de medicamente Armedica din Targu Mures, obiectivul principal al companiei devenind alinierea la standardele internationale prin obtinerea certificatului GMP (Good Manufacturing Practice - Reguli de buna practica farmaceutica).
 
2006: Gedeon Richter Plc. a achiziĊ£ionat o serie de firme distribuitoare de medicamente din Romania, reunite astazi sub numele de Pharmafarm. In domeniul distributiei, unul dintre obiectivele strategice a fost reprezentat de implementarea sistemului de management al calitatii bazat pe norme GDP (Good Distribution Practice - Bune Practici in Distributie).
2006: se infiinteaza Gedeon Richter Farmacia SA. Prima farmacie s-a deschis in acelasi an, achizitiile succesive si consolidarea pozitiei pe piata continuand pana in 2009.
 
2010: investitiile au continuat si prin implementarea unei noi imagini inspirand profesionalism, traditie si eleganta. Este momentul in care Farmacia Richter a devenit un brand cunoscut si apreciat la nivel national.
 
Astazi suntem mandri ca apartinem unui grup puternic la nivel european, dezvoltat pe baza unor relatii stabile si de durata in fiecare din tarile unde este prezent.

Misiune-Viziune-Valori

VIZIUNE

Vrem sa redefinim standardele in domeniul farmaceutic, bazandu-ne pe profesionalismul si valorile pe care le avem fiecare in parte si toti impreuna.

 

MISIUNE

Ducem mai departe bunele traditii farmaceutice si punem pe primul loc relatia cu pacientul, oferindu-i cele mai bune solutii pentru un tratament modern, corect si complet.

 

VALORI

Etica, implicare si responsabilitate pentru o farmacie in care fiecare pacient in parte sa se simta privilegiat.