RÓLUNK

A Richter Patika, a Gedeon Richter csoport része, több mint 10 éve van jelen Romániában. Ebben az időszakban folyamatosan fejlődtünk és ma egy olyan nyitott patikaként vagyunk elismerve, melynek szíve a gyógyszerész és az ő ember és hivatás iránti szeretete.

 

A Richter patikákban támogatott és ingyenes receptek adunk ki a CASMB, CASAOPSNAJ, CASJ számára, valamint magisztrális és officinális termékeket is. Országos szinten a Richter patikákban elérhető szolgáltatások eltérőek lehetnek. Részletekért kérjük keresse fel a Patikák részt. 

1901-től az egészség szolgálatában

1901-ben hozta létre az a gyógyszerész kinek a nevét máig viseli, a Gedeon Richter csoport ma az egyik legfontosabb gyógyszergyártó Közép- és Kelet Európában.
 
A Magyarországi központú, innovációra épülő specializált multinacionális gyógyszercég gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel valamint marketinggel foglalkozik Az anyavállalat mellett öt országban működnek termelő és fejlesztő leányvállalatai, termékeit saját piachálózatán keresztül a világ csaknem száz országába juttatja el. A Társaság több mint 11.000 főt foglalkoztat világszerte.
 
1998: Richter Gedeon Plc. átvette a marosvásárhelyi Armedica gyógyszergyárat, a cég legfőbb célkitűzése a nemzetközi standardok elérése volt a GMP bizonyítvány megszerzése révén (Good Manufacturing Practice- Helyes Gyógyszergyártói Gyakorlat).
 
2006: Gedeon Richter Plc. megvásárolt egy sor gyógyszerforgalmazó céget, amelyek ma a Pharmafarm név alatt kerültek egyesítésre. Forgalmazás terén, az egyik stratégiai célkitűzés a minőségbiztosítási rendszer bevezetése volt a GDP (Good Distribution Practice- Helyes Nagykereskedelmi Gyakorlat) alapján.
 
2006: Létrejön a Gedeon Richter Farmacia SA. Az első patika ugyanabban az évben került megnyitásra a folyamatos beszerzések és a piaci pozíció megerősítése 2009-ig folytatódik.
 
2010: A befektetések egy új arculat létrehozásával is folytatódnak ami szakmaiságot, hagyományt és eleganciát sugall. Ez az a pillanat amikor a Richter Patika ismert márkanévvé vált és országos elismerést szerzett.
 
Ma büszkék vagyunk arra, hogy egy európai szinten erős csoport része vagyunk, ami stabil és tartós kapcsolatok alapján fejlődött ki minden országban ahol jelen van.

KÜLDETÉS- VÍZIÓ- ÉRTÉKEK

VÍZIÓ

Új meghatározást akarunk adni a gyógyszeripari standardoknak, arra a szakmaiságra és értékekre támaszkodva, amelyekkel mind rendelkezünk külön-külön és együttesen.

 

KÜLDETÉS

Tovább visszük a jó gyógyszeripari hagyományokat és első helyre helyezzük a beteggel való viszonyt, a lehető legjobb megoldásokat nyújtva egy modern, helyes és teljes kezelés érdekében.

 

ÉRTÉKEK

Etika, részvétel és felelősség egy olyan patika számára ahol külön-külön minden beteg kivételezettnek érezheti magát.