Támogassa immunitását a Cetebe Imuno-Active termékkel, és számos nyereményt nyerhet

dermatocosmetice
2018. január 20 – március 20 között zajlik a “Támogassa immunitását a Cetebe Imuno-Active termékkel, és számos nyereményt nyerhet” elnevezésű kampány. A kampánynak megfelelően, bármelyik Cetebe Imuno-Active termék vásárlása esetén, Ön hetente nyerhet a 100 heti nyeremény egyikéből, valamint a 2 havi nyeremény közül: egy hétvégi kirándulást a hegyekben.
 
A kampány mechanizmusa: vásároljon legalább 1 Cetebe terméket és küldje SMS-ben a nyugtán szereplő számot a 3754-es számra (a kampány ideje alatt, normál tarifával rendelkező telefonszám). Közvetlen megerősítő üzenetet kap, hogyha Ön a szerencsés nyertese vagy sem, a heti nyeremények egyikének (hőérzékeny csésze). Ezenkívül, Ön automatikusan részt vesz a kampány végén szervezett tombolán, ahol nyerhet 1 hétvégi kirándulást a hegyekbe.
 
Hasznos információk a résztvevők számára:
A nyugtával, melyet a kampányban szereplő termék vásárlásakor kapott, csak egyszer lehet jelentkezni a kampányba, anélkül, hogy azzal a számmal több SMS-t küldene.
A 3754-es telefonszámra küldött SMS-ben szereplő nyugta számnak érvényes-, valós- és korábban nem feliratottnak kell lennie. A regisztráció kizárólag a kampány ideje alatt történik.
A kampány résztvevői meg kell őrizzék az eredeti nyugtákat, ezekre szükségük lesz a győztes igazolásának folyamata alatt. A nyugtának a kampány periódusából kell lennie (2018. január 20 – március 20), és pontosan tartalmaznia kell a résztvevő által megvásárolt termék nevét.
További információ a kampányról valamint a szabályzat elérhető a www.cetebe.ro weboldalon.
 
A “Támogassa immunitását a Cetebe Imuno-Active termékkel, és számos nyereményt nyerhet” elnevezésű kampány a Richter Patikában zajlik 2018 január 20 – március 20 között.
 
A legközelebbi Richter Patika egy klikk távolságra van Öntől.