RICHTER PATIKA, EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB ÖNHÖZ!

dermatocosmetice
A Richter Patika, közel van Önhöz minden nap, most Kézdivásárhelyen is!
Február 13-tól a Richter Patika közelebb van Önhöz, a Gábor Áron tér 4 szám alatt található új helyiségben, Kézdivásárhelyen. A jó hírnévvel rendelkező Gedeon Richter csoport részeként, ez az új patika kiegészíti a folyamatosan fejlödő patika hálozatot, amely 10 évvel ezelőtt kezdte el tevékenységét hazánkban.
Ezt az időszakot a kiválasztott gyógyszerészek - akik a csapat részévé váltak - és a páciensek -  akik a rendelkezésükre álló szolgáltatásokat és termékeket választották - együttműködése jellemezte, amely a Richter csoport elképzelése is egyben. Ugyanakkor a Richter patikákban folytatott interakciót, az alkalmazottak magas szintű szakmai tudása, illetve hozzáértése jellemzi. Minden új helyiség megnyitása vagy egyesek áthelyezése, a páciensek gyógyszerészeti szükségleteinek kielégítésének eredménye.
 
A kézdivásárhelyi pácienseknek most egy erős szövetségesűk van a gyógyszerészeti területen
Az új  kézdivásárhelyi patika ugyanazt a mintát fogja követni, amelyet eddig is, arra törekedve, hogy kifogástalan szolgáltatásokat nyújtson az ország ezen területén élő pácienseknek, és nyíltan álljon hozzá a páciensek igényeihez. A széles körű szolgáltatások ezen a területen előnyt jelentenek a páciensek számára. Mindezen felül a páciensek jólétéről való gondoskodást, akik csúcsminőségű szolgáltatások iránt érdeklődnek, soha nem hanyagoljuk el.
Így az új helyiségben levő Richter patika páciensei élvezhetik a magas szintű szakmai hozzáértést és nyitottságot a minőségi gyógyszerek forgalmazása iránt, amelyek mindig a betegek javát szolgálják. A Richter Patika ártámogatott és ingyenes recepteket bocsájt ki a CASJ, CASMB és a CASAOPSNAJ részére. Mindemellett a patikában  a páciensek magisztrális és gyógyszertári készítmények széles választékában részesülhetnek.
 
Változatos ajánlatok a  kézdivásárhelyi Richter Patikában
Az új Richter patika termékkínálatának részletei a www.richter-farmacia.ro weboldalon elérhetők, vagy kérjen további információt az új helyiségben, amely megnyitja kapuit a páciensek számára. A kézdivásárhelyi Richter Patika csapatának küldetése, hogy közelebb kerüljön a páciensek igényeihez azáltal, hogy megvalósítja azokat, és állandó érdeklődését fenntartja a betegek igényei iránt.
Az új Richter patika változatos ajánlatokkal és számos meglepetéssel várja a Önöket.  A páciensek számára elfogadott koncepciók és a megkönnyített szolgáltatások, a magas szintű szakmaiság megtartásán, illetve a kifogástalan minőségű szolgáltatások fenntartásán alapszanak minden Richter csoport egységében. Mindezek mellett az elégedett páciensek hűségére támaszkodik, akik az általunk nyújtott szolgáltatásban részesülnek, valamint a csapat tagjai által megkönnyített nyílt együttmükődés részesei.
 
Ajánlatokkal és meglepetésekkel várjuk Önöket!
2018. február 13-tól a Richter gyógyszerészei várják Önöket a kézdivásárhelyi új helyiségben, gyógyászati tanácsadással, magas szintű szolgáltatásokkal és változatos ajánlatokkal a páciensek számára.