Richter Patika, egy lépéssel közelebb Önhöz!

dermatocosmetice
 
Az új egészségügyi koncepció, melyet a Richter Patika képvisel, most elérhetőbb és közelebb van Önhöz, Marosvásárhelyen. Már 6 gyógyszertárral vagyunk jelen Marosvásárhelyen. A Richter Patika most egy új helységben várja Önt, az 1848 sugárút 40-42 szám alatt, egy barátságos környezetben, ahol a termékek és szolgáltatások minőségét megduplázza a személyzet professzionalizmusa.
 
Valószínűleg nem kevés alkalommal volt olyan helyzetben, hogy az egész városban rohangált egy receptért vagy a gyerekének szánt gyógyszerért. Úgyszintén nem ritkán történik meg, hogy a közlekedési forgalom és a munkaprogram miatt nem érünk el abba a patikába ahonnan általában megvásároljuk a szakorvos által felírt kezelést. Ez az oka annak, hogy a Richter Patika az Ön segítségére siet egy új patika megnyitása által, melyhez könnyű eljutni anélkül, hogy rohannia kelljen.
 
A Richter Patika ártámogatott és ingyenes recepteket bocsájt ki a CJAS Maros és a CASAOPSNAJ számára, magisztrális és gyógyszertári készítményeket. A gyógyszerek mellett, számos kozmetikumot, dermokozmetikumot és testápolási terméket talál úgy a felnőtteknek, mint a gyerekeknek. Nem utolsó sorban, a Richter Patika híres arról ahogyan jutalmazza a hűséges pácienseit.
Jöjjön bármelyik patikánkba, hogy azonnal átvehesse a Richter Patika Hűségkártyáját, melynek segítségével árkedvezményben részesül országszerte. Tudjuk, hogy az idő egy gond Önnek. Ezért ha nem sikerül, hogy eljöjjöm hozzánk, elmegyünk mi Önhöz.
Töltse ki az űrlapot, mely rendelkezésére áll az http://www.richter-farmacia.ro/card.htm címen, és haza küldjük a Richter Patika Hűségkártyáját.
Egy évszázad hagyomány, 10 minőségi év Romáiában.
A Richter Patika, a Gedeon Richter csoport része, az egyik legfontosabb gyógyszergyártó Közép- és Kelet Európában. A Magyarországi központ, az anyavállalat mellett, öt országban működtet termelő és fejlesztő leányvállalatot. Termékeit saját piachálózatán keresztül a világ csaknem száz országába juttatja el. A Társaság több mint 11.000 főt foglalkoztat világszerte.
A több mint 10 éves Rómániai jelenléte alatt, a Richter patikahálózat folyamatosan fejlődött, hangsúlyt fektetve a közelségre, a betegek iránti nyitottságra, tiszteletbe tartva a fehér köpenyt és a gyógyszerész szakmát.
Még nem győződőtt meg a minőségi szolgáltatásainkról? Látogassa meg bármelyik patikánkat, hogy felfedezzen egy új egészségügyi koncepciót, most közelebb Önhöz.
Cím:  1848 sugárút  40-42 szám, Marosvásárhely
Nyitvatartás: H-P: 8:00-20:00; Sz: 8:00-15:00; V: Zárva
Tel.: 0265-220.988
E-mail: ms02@richter-farmacia.ro
Részletekért a termékekről, a patika hálózatról, valamint a legfrisebb akciókról látogassa meg a www.richter-farmacia.ro weboldalat.