Richter Patika – egy új egészségügyi koncepció a környéken

dermatocosmetice
Arra törekedve, hogy közelebb kerüljön Önhöz, a Richter Patika egy új patikát nyitott ma, április 4.-én Bukarestben.
Tudjuk, hogy milyen érzés keresni a háziorvos vagy a szakorvos által előírt gyógyszert, és kénytelennek lenni az egész városba keresni, állandóan versenyt futni az idővel, forgalommal és a mindennapi problémákkal. Akárcsak Ön, a Richter Patika is ápolja az egészséget, egyetértve abban, hogy a fontos dolgok nem tűrhetnek semmilyen halasztást.
Ez az oka, annak, hogy a Richter Patika, az Ön segítségére jön egy új patikával Bukarestben, Berceni utca 41 szám alatt, összpontosítva az azonnali és minőségi szolgáltatásra a páciens érdekében.
A Richter Patika  ártámogatott és ingyenes recepteket bocsájt ki a CASMB számára. Ugyanakkor a Richter Patika díjazza a hűségét, ezért akciókkal valamint árkedvezményekkel várja Önt széles körű gyógyszer alapu és testápolási termékeknél.
Jöjjön a Richter Patikába, hogy átvegye a Hűségkártyáját, melynek segítségével árkezdményben részesül országszerte. Még nem sikerült elérnie a Richter Patikába, de azonnal szeretne kedvezményben részesülni, amint belépett a patikában? Töltse ki az űrlapot a http://www.richter-farmacia.ro/card.html oldalon, és haza küldjük a Richter Patika Hűségkártyáját.
 
Több mint 10 éves hagyomány, 10 éves minőségi szolgáltatás Romániában.
A Richter Gyógyszertár, a Gedeon Richter csoport része, több mint 10 éve van jelen Romániában. 1901-ben jött létre a Gedeon Richter csoport. Ma az egyik legfontosabb gyógyszergyártó Közép- és Kelet Európában. A Magyarországi központ, az anyavállalat mellett öt országban működtet termelő és fejlesztő leányvállalatot. Termékeit saját piachálózatán keresztül a világ csaknem száz országába juttatja el. A Társaság több mint 11.000 főt foglalkoztat világszerte.
A több mint 10 éves Rómániai jelenléte alatt, a Richter patikahálózat folyamatosan fejlődött, hangsúlyt fektetve a közelségre, a betegek iránti nyitottságra, tiszteletbe tartva a fehér köpenyt és a gyógyszerész szakmát.
 
Fedezze fel az új egészségügyi koncepciót, látogassa meg új bukaresti Richter Patikát. Nyitottabb, közelebb Önhöz.
 
Cím: Berceni utca 41 szám, 108 tömbház, földszint, 4 kerület, Bukarest
Nyitvatartás: H-P: 8:00-21:00; Sz: 8:00-15:00; V: 8:00-14:00
Kapcsolat:
Tel: 0743-060.197
E-mail: b18@richter-farmacia.ro
 
Részletekért a termékekről, a patika hálózatról, valamint a legfrisebb akciókról látogassa meg a www.richter-farmacia.ro weboldalat.