Ne engedje, hogy a nap a bőre alá bújjon!

dermatocosmetice

A legszebb nyarak a tengeren telnek, órákon át tartó, napon levő kényeztetés kíséretében. Ezen kívül az arany barnulás, amelyre büszke lehet a nyaralás után, bizonyíték lesz a kikapcsolódás pillanataira.

Azonban tartsa szem előtt: a legszebb barnulás, a felelős barnulás. Az UV sugaraknak káros hatása lehet a bőrre, ha nem védekezünk megfelelően.

Az Ön strand táskájából nem hiányozhat a minőségi napvédő, arcra és testre. A SPF testápolók választásakor, számba kell venni a bőrtípust, kezdve a 30 SPF-tól (pigmentált bőrre) egészen az 50 SPF-ig (nagyon világos bőrre).

A Richter Patika gondoskodik az Ön bőrápolásáról a nyár ideje alatt.  Várjuk a patikáinkba, hogy felkészüljön egy felejthetetlen nyaralásra anélkül, hogy veszélybe tenné egészségét. Használja ki az akár 35%-os árkedvezményt a napvédő termékek vásárlása esetén. Ezenkivül ajándékba kap egy UV sugárzást mérő karkötőt, így élvezheti a tökéletes nyaralást.

Az akció a Richter Patika hűségkártyával rendelkezők számára érvényes, 2017. augusztus 14. - szeptember 10. között, a készlet erejéig.

További információkért a védelem nélküli napozás kockázatairól, látogassa meg “Az Ön bőre biztonságban van” című ismertetőt.