ÚJ RICHTER PATIKA KOLOZSVÁRON

dermatocosmetice
Richter Patika közelebb került Önhöz, megnyitva egy új patikát Erdély szívében, Kolozsváron.
Az új patika, amely április 10.-én nyílt meg, eleget téve a pácienshez  való közelségi koncepciónak: azonnali, minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal, az Ön közelében. Tudjuk mennyire nehéz megosztania magát a munkahely és a gyerekek iskolája vagy ovódája között, a házimunkák és az irodai befejezetlen teendők között.  Ugyanakkor, az aktív személyeknél napjainkban a stress egyik legfőbb oka a közlekedési forgalom. Ezért jövünk segítségére egy új Richter Patikával Kolozsváron, a Contantin Brâncuși utca 154 szám alatt, megosztva a lakososkkal azokat az értékeket, melyet a Richter Patika mindig promóvált az utóbbi 10 éves tevékenysége során Romániában: etika, részvétel és felelősség.
 
Részesüljön a Richter Patika hűségkártyája által kínált akciókban és kedvezményekben
A Richter Patikánál rendszeresen részesülhet árkedvezményben egy sorozat gyógyszer alapu terméknél, valamint a higiéniai, és testápolási termékeknél is. Jelentős árkedvezmények állnak rendelkezésére a dermokozmetikumoknál, gyógyászati segédeszközöknél, de a vitaminoknál és gyerek termékeknél is. Ugyanakkor lehetősége van arra, hogy tagja legyen a Richter Patika nagy családjának, a rendelkezésére bocsájtott a hűségkártya által. Ennek segítségével helyben árkedvezményben részesül, minden megvásárolt terméknél. Ugyanakkor a hűségkártya által résztvehet az Önnek tervezett különleges akciókon és versenyeken. Ha még nem sikerült belépni hozzánk, átveheti a Richter Patika Hűségkártyáját, kitöltve az online űrlapot, mely rendelkezésére áll az http://www.richter-farmacia.ro/card.html címen.
 
Több mint 10 éves hagyomány, 10 éves minőségi szolgáltatás Romániában.
A Richter Patika, a Gedeon Richter csoport része, több mint 10 éve van jelen Romániában. 1901-ben jött létre a Gedeon Richter csoport. Ma az egyik legfontosabb gyógyszergyártó Közép- és Kelet Európában. A Magyarországi központ, az anyavállalat mellett öt országban működtet termelő és fejlesztő leányvállalatot. Termékeit saját piachálózatán keresztül a világ csaknem száz országába juttatja el. A Társaság több mint 11.000 főt foglalkoztat világszerte.
A több mint 10 éves Rómániai jelenléte alatt, a Richter patikahálózat folyamatosan fejlődött, hangsúlyt fektetve a közelségre, a betegek iránti nyitottságra, tiszteletbe tartva a fehér köpenyt és a gyógyszerész szakmát.
Várunk az új kolozsvári Richter Patikában. Nyitottabb, közelebb Önhöz.
Cím: Constantin Brâncuși utca 154 szám, Kolozsvár, Kolozs megye
Tel: 0264-700.114
 
Részletekért a termékekről, a patika hálózatról, valamint a legfrisebb akciókról látogassa meg a www.richter-farmacia.ro weboldalat.