A Richter Patika elindítja a “Húsvéti felüdítő pillanatok” kampányát

dermatocosmetice

A Húsvét ünnepet, örömet, hagyományos finomságok fogyasztását jelenti és mindenekfelett minőségi időtöltést szeretteinkkel. Ebben a gondolatban indítja a Richter Patika a “Húsvéti felüdítő pillanatok” kampányát, mely április 10 – 23 között zajlik, minden romániai patikában.

Az ünnepek alkalmával természetes, hogy korlátozás nélkül élvezzük a hagyományos finomságokat. Ezek azonban nagyon megterhelik az emésztőrendszerünket. Ennek megelőzésére készítette elő a Richter Patika az emésztési csomagot, amely 3 típusú terméket tartalmaz: savlekötőt, emésztőt és májvédőt. Megfelelően adagolva a gyógyszerész felügyelete alatt bíztosítja, hogy mi nyugodtan élvezhessük kedvenc ételünket negatív hatások vagy kellemetlen események nélkül.

Mivel a családdal és a barátokkal töltött pillanatok fontosabbak, mint a kulináris élvezetek, a Richter Patika egy olyan meglepetés ajándékkal készült, melyet együtt élvezhetnek.

Kérje a Richter gyógyszerésztől a húsvéti emésztési csomagot, és megjutalmazzuk az egészségre való törekvését egy kreatív szettel, mely tartalmaz egy kifesthető kerámia perselyt, színeket és ecsetet. Így, a családi összejövetel a húsvéti asztalnál lehetőséget ad a kreativitás kifejezésre úgy a gyerekek, mint a felnőttek számára.

Türelmetlenül várjuk, hogy láthassuk az alkotásaikat, ezért kérjük, hogy osszák meg a képeket a közösségi oldalokon, a #pasterecreativ hashtag használatával. Kövesse a Richter Patika Facebook oldalát, a hasznos egészségügyi tanácsokért.

A Richter Patika felüdítő Húsvétot kíván!