Feltételek

1. MEGHATÁROZÁSOK

Látogató- bármely személy aki a www.richter-farmacia.ro honlapot látogatja.

Honlap tartalma: - valamennyi honlapon található információ (szöveg, grafika, logó, képek) amit a látogató láthat

A honlap látogatása előtt kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi pontosításokat. Ezek határozzák meg az Ön által jelen honlap anyagainak felhasználási feltételeit. A honlaphoz való hozzáférés és alkalmazásainak használata valamennyi közzétett Feltétel kifejezett és alapértelmezett elfogadását feltételezi, ezeknek teljes mértékű szerződéses értékük van.

2. SZERZŐI JOGOK- COPYRIGHT, HONLAP HASZNÁLATA

A honlap tartalma és designja, beleértve az általa hozzáférhető adatbázist GEDEON RICHTER FARMACIA SA tulajdona és az érvényben levő román törvények védik ami a szerzői, valamint ehhez kapcsolódó jogokat illeti.

A tartalom felhasználása GEDEON RICHTER FARMACIA SA vagy a jogtulajdonosok beleegyezése nélkül az érvényben levő törvények szerint kerül büntetésre. 

A honlap és szolgáltatásainak felhasználása ideje alatt, Ön, a felhasználó kötelezi magát, hogy betartja az érvényben levő törvényeket és nem folytat cracking, hacking vagy egyéb hasonló típusú tevékenységet, ami veszélyezteti a honlap, szerver, információbiztonság stb. helyes működését.

Ugyanakkor kötelezi magát, hogy nem módosítsa, másolja, terjeszti, közli, függeszti ki, reprodukálja, derivált termékeket nem hoz létre vagy nem ad el bármilyen információt vagy szolgáltatást amit a honlap révén szerzett meg; kötelezi magát, hogy bármilyen honlap felhasználásához kapcsolódó kiegészítő költséget vállal mint például a telefon és internetszolgáltatók által kértek.

A honlap másolása, mentése, nyomtatása vagy terjesztése, vagy erre való hivatkozás, csak a lapon előírt formában lehetséges vagy GEDEON RICHTER FARMACIA SA által előzetesen írásban adott beleegyezés alapján.

A honlap felhasználójaként kötelezi magát és beleegyezését adja, hogy ezeket a szabályokat betartja és kizárólagos felelősséget vállal mindenért amit a honlappal kapcsolatosan tesz.

Gedeon Richter Farmacia SA, bármilyen más értesítés vagy formalitás, valamint hozzáállásának magyarázata nélkül, felfüggesztheti vagy letilthatja az Ön hozzáférését, a honlap tartalmához vagy ennek egy részéhez.

Gedeon Richter Farmacia SA fenntartja magának a jogot, hogy tartalmának bizonyos részeit bármely pillanatban felfüggessze, módosítsa, hozzáadjon vagy törölje. Ugyanakkor  Gedeon Richter Farmacia SA fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználók hozzáférését korlátozza a tartalom egy részét vagy egészét illetően.

3. TITOKTARTÁSI SZABÁLYOK

Az Ön honlap használata által GEDEON RICHTER FARMACIA SA különböző információkat szerezhet meg Önről vagy arra vonatkozóan ahogy szolgáltatásaink vagy termékeink felhasználásra kerülnek. Az információkat a felhasználóinktól különböző ezen a honlapon levő forrásokból gyűjtjük be. Bármilyen a honlap használata során szerzett adatok feldolgozása a 677/2001 számú Törvény, a 676/2001 számú Törvény és az 506/2004 számú Törvény keretein belül történik.

Ezen információkat kizárólag a Gedeon Richter Farmacia SA használja fel a nyújtott szolgáltatások javításának érdekében.

4. SZEMÉLYES JELLEGŰ ADATOK FELHASZNÁLÁSA 

Gedeon Richter Farmacia SA a személye jellegű adatok operátorainak jegyzékébe a 17124 számú alatt van jegyezve.

A 677/2001 számú személyek védelme a személyes jellegű adatok feldolgozása és adatok szabad forgalmára  vonatkozó Törvény, módosítva és kiegészítve, követelményei szerint Gedeon Richter Farmacia SA köteles az Önök által szolgáltatott személyes adatokat biztonságosan és csak a megnevezett célokra felhasználni.

A felhasználói fiók létrehozásához szükséges adatok kitöltésével az ügyfél kijelenti és elfogadja és kifejezett és egyértelmű beleegyezését adja, hogy ezen személyes adatokat az operátor a fent kijelentett céloknak megfelelően tárolja, használja és dolgozza fel.

A 677/2001 számú személyek védelme a személyes jellegű adatok feldolgozása és adatok szabad forgalmára  vonatkozó Törvény szerint a következő jogokkal rendelkezik: tájékoztatáshoz való jog (12. cikk), adatokhoz való hozzáférési jog (13. cikk), adatokat illetően közbelépési jog (14. cikk), adatok felhasználásával való ellenkezési jog (15 cikk), ahhoz való jog, hogy ne legyen egyéni döntésnek alávetve (17 cikk), ahhoz való jog, hogy bírósághoz forduljon (18 cikk).

5. HONLAP TARTALMA

A honlapon közölt információk közérdekű információk a GEDEON RICHTER FARMACIA SA-ról.

GEDEON RICHTER FARMACIA SA fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen jelen honlapon levő információt kiegészítsen és módosítson, valamint, hogy kijavítsa az esetleges kihagyásokat vagy hibákat amik gépelési hibáknak vagy szoftver termékek hibáinak tudhatók be, előzetes bejelentés nélkül.

Gedeon Richter Farmacia SA nem vállalja a felelősséget az esetleg ár- vagy készlet hibákért. Ezek a hibák nem kötelezik a Gedeon Richter Farmacia SA-t semmilyen cselekvésre.

A honlap linkeket tartalmazhat más honlapok vagy források felé. A felelősség ezen honlapokért teljes mértékben ezek tulajdonosait terheli.

Ugyanakkor GEDEON RICHTER FARMACIA SA fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa a jelen feltételeket, bármilyen előzetes értesítés nélkül. A módosítások a honlapon kerülnek feltüntetésre, azonnali alkalmazással.

6. PERES ÜGYEK

Bármilyen nézeteltérés ami a jelen honlap használatából ered a román törvényeknek van alávetve és barátságos úton kerül rendezésre, vagy amennyiben ez nem lehetséges, a nézeteltéréseket a Marosvásárhely Megyei Jogú Városban található román illetékes bíróságok rendezik.