SUSTINE-TI IMUNITATEA CU CETEBE IMUNO-ACTIVE SI POTI CASTIGA MULTE PREMII

dermatocosmetice
Sustine-ti imunitatea cu Cetebe Imuno-Active si poti castiga multe premii
 
In perioada 20 ianuarie - 20 martie 2018, se desfasoara campania "Sustine-ti imunitatea cu Cetebe Imuno-Active si poti castiga multe premii". Campania presupune ca la cumpararea oricarei cutii de Cetebe Imuno-Active, poti castiga unul dintre cele 100 de premii saptamanale si unul dintre cele 2 mari premii lunare: un weekend la munte.
 
Mecanism campanie: Achizitioneaza cel putin un produs Cetebe si trimite codul bonului fiscal prin sms la numarul 3754 (numar cu tarif normal taxabil in perioada campaniei). Vei primi un mesaj instant de confirmare daca esti sau nu castigatorul unuia dintre premiile saptamanale (o cana termosensibila). In plus, esti automat inscris la tombola organizata la finalul campaniei pentru una din excursiile la munte.
 
Informatii utile pentru participanti:   
  • Numarul de bon aferent achizitiei produsului din campanie, poate fi inscris in campanie o singura data, fara a se trimite mai multe sms-uri cu acelasi numar de bon.
  • Numarul de bon inscris prin SMS la 3754 trebuie sa fie valid, real, neinscris anterior. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Campaniei.
  • Participantii la Campanie trebuie sa pastreze bonul/bonurile fiscale in original, acestea vor fi necesare in procesul de validare a castigatorilor. Bonul trebuie sa fie din perioada Campaniei (20 ianuarie – 20 martie) si trebuie sa indice exact denumirea Produselor achizitionate de catre Participant.
Informatii suplimentare despre campanie si regulament se pot afla pe site-ul www.cetebe.ro
 
Campania "Sustine-ti imunitatea cu Cetebe Imuno-Active si poti castiga multe premii" se desfasoara in farmaciile Richter in perioada 20 ianuarie - 20 martie 2018.
 
Cea mai apropiata farmacie Richter de tine se afla doar la un click distanta!