O noua farmacie Richter in Cluj-Napoca

dermatocosmetice
Farmacia Richter vine mai aproape de tine, prin deschiderea unui nou punct de lucru in inima Ardealului, la Cluj-Napoca.
Noua farmacie deschisa Luni, 11 Aprilie, se inscrie astfel in conceptul apropierii de pacient, prin produse si servicii de calitate, oferite prompt, in imediata proximitate.
Stim cat de greu este sa te imparti intre locul de munca si scoala sau gradinita copiilor, intre problemele casnice si proiectele neterminate de la birou. De asemenea, traficul a devenit unul dintre principalii factori generatori de stres pentru persoanele active din ziua de astazi. Acesta este motivul pentru care venim in intampinarea ta cu o noua farmacie Richter in municipiul Cluj-Napoca, Str. Constantin Brancusi, nr. 154, impartasind clujenilor valorile pe care Farmacia Richter le-a promovat mereu in decursul celor peste 10 ani de activitate in Romania: etica, implicare si responsabilitate.
 
Prinde promotiile si reducerile oferite prin Cardul Farmacia Richter
La Farmacia Richter poti beneficia de promotii periodice la o serie de produse farmaceutice, dar si de igiena sau ingrijire corporala. Ai la dispozitie reduceri substantiale la produse dermatocosmetice, tehnico-medicale, dar si vitamine si produse pentru copii. Totodata, ai posibilitatea de a deveni si membru in marea familie Farmacia Richter, prin cardul de fidelitate pus la dispozitia ta. Cu ajutorul acestuia vei beneficia de reduceri de pret acordate pe loc la orice produs achizitionat. De asemenea, cu ajutorul cardului poti participa la promotii speciale si concursuri, concepute special pentru tine. Daca nu ai reusit inca sa ne calci pragul, poti intra in posesia Cardului Farmacia Richter prin simpla completare a formularului online pus la dispozitia ta pe adresa http://www.richter-farmacia.ro/card.html.  
 
Peste 100 de ani de traditie, 10 ani de servicii de calitate in Romania
Farmacia Richter este parte a grupului Gedeon Richter, cu o prezenta in Romania de peste 10 ani. Infiintat in 1901, grupul Gedeon Richter este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Centrul si Estul Europei. Sediul central al Grupului este in Ungaria, cu filiale de productie si de cercetare in cinci tari si o retea proprie de comercializare si distributie in aproape o suta de tari, cu peste 11.000 de angajati la nivel mondial.
In cei peste 10 ani de prezenta in Romania, reteaua farmaciilor Richter s-a dezvoltat continuu, punand accent pe proximitate, deschidere fata de pacient, respect fata de halatul alb si profesia de farmacist. Mai deschis, mai aproape de tine!
 
Te asteptam in noua farmacie Richter din municipiul Cluj Napoca. 
Adresa: Str. Constantin Brancusi, Nr. 154, Cluj-Napoca, Judetul Cluj
Telefon: 0264-700.114;
E-mail: cj08@richter-farmacia.ro
Pentru a vizualiza oferta si intreaga retea de farmacii, te invitam pe pagina noastra web: www.richter-farmacia.ro