Nu lasa soarele sa iti intre sub piele!

dermatocosmetice

Cele mai frumoase veri sunt cele petrecute la mare, insotite de ore intregi de rasfat la soare. In plus, bronzul auriu cu care te mandresti la revenirea din vacanta va fi o marturie a clipelor de relaxare completa.

Nu scapa, insa, un detaliu important din vedere: cel mai frumos bronz este cel responsabil. Razele UV pot avea efecte distructive asupra pielii tale, in cazul in care te expui fara masurile de protectie de rigoare.

Din geanta ta de plaja nu trebuie sa lipseasca cremele de protectie solara calitative, atat pentru fata, cat si pentru corp. In alegerea lotiunilor SPF, trebuie sa tii cont de tipul de piele, pornind de la SPF30 (pentru pielea pigmentata) pana la SPF 50 (pentru pielea foarte deschisa la culoare).

Farmacia Richter se preocupa de sanatatea pielii tale pe timp de vara. Vino in farmaciile noastre si pregateste-te pentru o vacanta de neuitat, fara sa iti pui sanatatea in pericol. Profita de reducerile de pana la 35% la achizitionarea produselor solare. In plus vei primi cadou o bratara cu masurator al intensitatii razelor ultraviolete, pentru a te putea bucura de o vacanta perfecta. Campania este valabila pentru posesorii de card de fidelitate Farmacia Richter, in perioada 14 august - 10 septembrie 2017, in limita stocului disponibil.

Pentru mai multe informatii legate de riscurile expunerii neprotejate la soare, consulta brosura “Este pielea ta in siguranta?”