Farmacia Richter – un nou concept de sanatate in cartierul tau

dermatocosmetice
In incercarea de a veni mai aproape de tine, Farmacia Richter a deschis astazi, 4 Aprilie, un nou punct de lucru in Bucuresti.
Stim cum este sa cauti un medicament prescris de medicul de familie sau de medicul specialist si sa fii nevoit sa il cauti prin tot orasul, intr-o lupta permanenta cu timpul, cu traficul si cu problemele de zi cu zi. La fel ca si tine, Farmacia Richter pretuieste sanatatea, considerand ca lucrurile importante nu suporta niciun fel de amanare.
 
Acesta este motivul pentru care Farmacia Richter vine in intampinarea ta cu o noua farmacie in  Bucuresti, Soseaua Berceni, Nr. 41, punand accent pe oferirea de servicii prompte si de calitate, in proximitatea pacientului.
Farmacia Richter elibereaza retete compensate si gratuite pentru CASMB. Totodata, Farmacia Richter iti rasplateste fidelitatea, si te asteapta cu promotii si reduceri la o gama variata de produse farmaceutice si de ingrijre corporala. 
 
Vino in farmaciile Richter pentru ridicarea Cardului de Fidelitate, cu ajutorul caruia poti beneficia de reduceri in toata reteaua nationala de farmacii! Nu ai reusit sa ajungi inca la Farmacia Richter si vrei sa beneficiezi de reducere de indata ce i-ai calcat pragul? Completeaza formularul pe http://www.richter-farmacia.ro/card.html si vei primi Cardul Farmacia Richter la tine acasa!
 
Peste 100 de ani de traditie, 10 ani de servicii de calitate in Romania
Farmacia Richter este parte a grupului Gedeon Richter, cu o prezenta in Romania de peste 10 ani. Infiintat in 1901, grupul Gedeon Richter este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Centrul si Estul Europei. Sediul central al Grupului este in Ungaria, cu filiale de productie si de cercetare in cinci tari si o retea proprie de comercializare si distributie in aproape o suta de tari, cu peste 11.000 de angajati la nivel mondial.
In cei peste 10 ani de prezenta in Romania, reteaua farmaciilor Richter s-a dezvoltat continuu, punand accent pe proximitate, deschidere fata de pacient, respect fata de halatul alb si profesia de farmacist.
 
Descopera un nou concept de ingrijire a sanatatii, printr-o vizita la noua farmacie Richter deschisa in Bucuresti! Mai deschis, mai aproape de tine!
 
Adresa: Sos. Berceni nr 41, Bloc 108, Parter, Sector 4, Bucuresti
Orar de functionare: L-V: 8:00-21:00; S: 8:00-15:00; D: 8:00-14:00
Contact: Tel: 0743-060.197
E-mail: b18@richter-farmacia.ro
 
Pentru detalii despre produse, reteaua de farmacii si ultimele promotii, vizitati www.richter-farmacia.ro