Farmacia Richter lanseaza campania “Momente recreative de Paste”

dermatocosmetice

Pastele inseamna sarbatoare, bucurie, desfatare cu bunatati traditionale si, mai presus de orice, timp de calitate petrecut alaturi de cei dragi. In aceasta idee, Farmacia Richter lanseaza campania “Momente recreative de Paste”, desfasurata in perioada 10-23 Aprilie, in toate punctele de lucru din Romania.

De sarbatori, e firesc sa ne bucuram de retetele traditionale fara restrictii. Totusi, acestea ne pot afecta profund sistemul digestiv. Pentru a preveni acest lucru, Farmacia Richter a pregatit un pachet digestiv care contine trei tipuri de produse: antiacid, pentru digestie si pentru protectia ficatului. Administrate corect, sub indrumarea farmacistului, ne asigura ca ne putem bucura de mancarea preferata, fara efecte negative sau incidente neplacute.

De asemenea, pentru ca momentele impartasite cu familia si prietenii conteaza mai mult decat desfatarea culinara, Farmacia Richter v-a pregatit cadouri-surpriza de care sa va bucurati impreuna.

Consultati farmacistii Richter pentru pachetul digestiv de Paste, iar noi va rasplatim preocuparea pentru sanatate cu un kit creativ, format din pusculite ceramice de pictat, culori si pensula. Astfel, reuniunea cu familia la masa de Paste poate deveni si un prilej de exprimare a creativitatii, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Asteptam cu nerabdare sa va vedem creatiile, asa ca va invitam sa publicati poze pe retelele sociale, insotite de hashtagul #pasterecreativ. Urmariti si pagina de Facebook Farmacia Richter, pentru sfaturi de sanatate utile.

Farmacia Richter va ureaza un Paste recreativ!