FARMACIA RICHTER, CU UN PAS MAI APROAPE DE TINE!

dermatocosmetice
Farmacia Richter, aproape de tine in fiecare zi, acum si in Targu Secuiesc!
Din 13 februarie Farmacia Richter este mai aproape de tine, in noua locatie din Piata Gábor Áron  nr. 4, Targu Secuiesc. Parte a grupului cu renume Gedeon Richter, aceasta noua farmacie vine in completarea procesului de dezvoltare continua a lantului farmaceutic care a debutat in urma cu 10 ani pe teritoriul tarii noastre.
Aceasta perioada a fost una in care viziunea grupului Richter a fost marcata de o colaborare deschisa intre farmacistii selectionati sa faca parte din echipa si pacientii care au optat pentru serviciile si produsele puse la dispozitia lor.  In acelasi timp, fiecare interactiune din cadrul farmaciilor Richter este caracterizata de un nivel ridicat de profesionalism la care adera fiecare reprezentant al echipei. Deschiderea fiecarui nou sediu sau relocarea unora dintre acestea a rezultat ca urmare a necesitatii de acoperire a cerintelor si nevoilor pacientilor din domeniul farmaceutic in zonele respective.
 
Pacientii din orasul Targu Secuiesc au acum un aliat de nadejde in domeniul farmaceutic
Noua farmacie Richter din orasul Targu Secuiesc va urma acelasi tipar din dorinta de a veni in intampinarea pacientilor din aceasta zona a tarii cu servicii ireprosabile si adoptand o atitudine deschisa fata de nevoile si cerintele acestora.  O gama larga de servicii specifice acestui domeniu a fost inlesnita pentru pacienti in cadrul grupului de-a lungul timpului. In plus, grija pentru bunastarea pacientilor interesati de servicii disponibile de cea mai buna calitate nu a fost niciodata neglijata.
Astfel, si in cadrul acestei noi locatii, pacientii farmaciei Richter vor putea beneficia de acelasi nivel recunoscut de profesionalism si deschidere fata de comercializarea unor produse farmaceutice de calitate, care sa vina de fiecare data in sprijinul pacientilor.  In lantul de farmacii Richter se elibereaza retete compensate sau gratuite pentru CASJ, CASMB, CASAOPSNAJ, conform prevederilor legale in vigoare. Mai mult decat atat, in cadrul acestor farmacii, pacientii pot beneficia si de game largi de preparate oficinale si magistrale de interes la nivel national.
 
Oferte diversificate in cadrul Farmaciei Richter din Targu Secuiesc
Pentru a afla detalii privind oferta specifica de produse disponibile din cadrul acestei noi farmacii Richter, puteti accesa www.richter-farmaia.ro sau puteti solicita informatii direct la sediul in care aceasta isi va deschide portile pentru pacienti. Misiunea echipei Farmacia Richter din orasul Targu Secuiesc este aceea de a fi mai aproape de nevoile pacientilor din zona respectiva, prin transpunerea in practica a celor mai bune intentii catre acestia si mentinerea unui interes  permanent fata de nevoile pacientilor.  
Noua farmacie Richter isi asteapta pacientii cu oferte diversificate si numeroase surprize gandite special pentru a veni in intampinarea nevoilor pacientilor din aceasta zona. Conceptele adoptate si serviciile inlesnite pentru pacienti mizeaza pe mentinerea unui grad ridicat de profesionalism in relatia cu acestia, pe mentinerea unor servicii de calitate ireprosabila in fiecare sediu apartinand grupului Gedeon Richter si pe fidelizarea pacientilor multumiti de serviciile de care beneficiaza si de colaborarea deschisa inlesnita de catre membrii echipei.
 
Va asteptam cu oferte si surprize!
Incepand din 13 februarie 2018 farmacistii Richter va asteapta in aceasta noua locatie din Targu Secuiesc pentru a va oferi consiliere farmaceutica, servicii de inalta performanta si o oferta variata de produse din cele mai importante categorii de interes pentru pacienti.