Farmacia Richter, cu un pas mai aproape de tine!

dermatocosmetice
Noul concept de sanatate promovat de Farmacia Richter este acum mult mai accesibil si mai aproape de tine, in Targu Mures. Prezenta deja cu alte sase locatii in Targu Mures, Farmacia Richter te asteapta acum in noul sau punct de lucru deschis pe B-dul. 1848 nr. 40-42, intr-un spatiu primitor, in care calitatea produselor si serviciilor este dublata de ospitalitatea si profesionialismul personalului.
 
Probabil ca nu de putine ori te-ai aflat in situatia de a alerga prin oras pentru o reteta sau pentru un medicament destinat copilului tau. De asemenea, nu de putine ori se intampla ca, din cauza traficului si al programului de lucru, sa nu ajungem la farmacia de la care ne procuram in mod frecvent tratamentul prescris de medicul specialist. Acesta este motivul pentru care Farmacia Richter a decis sa vina in intampinarea ta cu deschiderea de noi puncte de lucru, la care sa ai acces usor, fara a mai fi nevoit sa alergi dintr-un loc in altul, prin tot orasul.
 
Farmacia Richter elibereaza retete compensate si gratuite pentru, CJAS Mures si CASAOPSNAJ, alaturi de preparate magistrale si oficinale. De asemenea, in afara de medicamente, vei gasi o gama larga de produse cosmetice, dermatocosmetice si de ingrijire corporala, destinate atat adultilor, cat si copiilor. Nu in ultimul rand, Farmacia Richter si-a creat o buna reputatie prin modul in care isi rasplateste clientii fideli.
Vino in oricare din unitatile noastre pentru a-ti ridica acum Cardul de Fidelitate Farmacia Richter, cu ajutorul caruia poti beneficia de reduceri in toata reteaua nationala de farmacii. Stim ca timpul este o problema pentru tine. Din acest motiv, daca nu reusesti sa vii la noi, venim noi la tine. Completeaza formularul pus la dispozitie pe site-ul nostru, la adresa http://www.richter-farmacia.ro/card.htm si iti trimitem noi cardul de fidelitate, la tine acasa!
 
Un secol de traditie, 10 ani de calitate in Romania
Farmacia Richter este parte a grupului Gedeon Richter, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente din Centrul si Estul Europei. Sediul central al Grupului este in Ungaria, cu filiale de productie si de cercetare in cinci tari si o retea proprie de comercializare si distributie in aproape o suta de tari, cu peste 11.000 de angajati la nivel mondial.Suntem prezenti in Romania de peste 10 ani, timp in care am pus mereu accentul pe proximitate si deschidere fata de pacient, pe respect fata de profesia de farmacist.
Nu esti convins inca de calitatea serviciilor noastre? Fa-ne o vizita la oricare din punctele de lucru ale Farmaciei Richter, pentru a descoperi un nou concept de sanatate, acum mai aproape de tine.
Adresa:
Targu Mures, B-dul 1848 nr. 40-42
Orar de functionare: L-V: 8:00-20:00; S: 8:00-15:00; D: Inchis
Tel: 0265-220.988
E-mail: ms02@richter-farmacia.ro
Pentru mai multe detalii despre produse, promotii si reteaua de farmacii, vizitati www.richter-farmacia.ro.