Este timpul pentru schimbare?

dermatocosmetice

Farmaciile Richter vin in intampinarea pacientilor cu o gama variata de produse pentru copii dar si pentru mamici. Proiectul inceput in Noiembrie 2016 intr-un numar reprezentativ de farmacii consta in diversificarea permanenta a gamei de produse si comerializarea acestora la preturi competitive. Provocarea de a oferi permanent cele mai bune produse la cele mai bune preturi reprezinta si o responsabilitate pe care ne-o asumam pentru acest an.

Produsele incluse in acest proiect se pot consulta in pagina PRODUSE PENTRU COPII. Numarul acestora este in continua crestere si se actualizeaza periodic. Daca sunteti in cautarea unui produs care nu este disponibil pe site in sectiunile PRODUSE PENTRU COPII sau PRODUSE, va rugam sa ne transmiteti sugestiile dumneavoastra completand formularul din pagina CONTACT sau sa va adresati celei mai apropiate farmacii.

Campania se va desfasura in perioada 1 Noiembrie 2016 – 1 Noiembrie 2017 in toate farmaciile Richter din Romania, in limita stocului disponibil.

Cea mai apropiata farmacie Richter de tine se afla doar la un click distanta!