Card

card-fidelitate

In farmaciile Richter am rasplatit fidelitatea, oferind in acelasi timp servicii prompte, dreptul la informare si libertatea de alegere. In toti acesti ani in care v-am fost alaturi, am dezvoltat programe de fidelizare adaptate tuturor nevoilor, fie ca aceasta au insemnat oferte avantajoase sau servicii prin care ne-am ingrijit de tot ceea ce inseamna sanatate si calitate a vietii. 

Cardul de fidelitate Farmacia Richter este supus regulamentului prezentat in aceasta pagina, se elibereaza gratuit si este valabil in toate farmaciile Richter din Romania. Pe langa reducerile de pret si  ofertele speciale adresate  posesorilor cardului de fidelitate, veti avea ocazia sa participati la concursurile dedicate clientilor fideli in cadrul farmaciilor din toata tara.

 

Regulament card de fidelitate Farmacia Richter
 
Acest program de fidelitate este organizat și desfășurat de Gedeon Richter Farmacia SA, cu sediul în Jud. Mureș, localitatea Corunca, 547367, Nr.1B/1, număr de înmatriculare la Registrul Comerțului: J26/578/1992, cod fiscal: RO 3099791, cont: RO77RNCB0106146173340001, deschis la BCR Cluj.
 
Participanții la Program sunt obligați să respecte termenii și condițiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare „Regulament”). Regulamentul stă la dispoziția oricărui participant la program, pentru consultare, în oricare din farmaciile Richter. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări în mod public.
 
Zona de desfășurare a programului
Programul de fidelitate este organizat și se desfasoară pe întreg teritoriul României în farmaciile Richter.
 
Condiții de participare
Orice  persoană  fizică  în  vârstă  de  cel  puțin  18 ani  poate  intra  în posesia cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER.  Eliberarea cardului  se face doar după completarea cu majuscule a tuturor câmpurilor formularului de aderare.
Participantul  este  obligat  să  completeze integral formularul de înscriere, cu date reale și citeț.
Participantul este, de asemenea, obligat să completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii în formularul de înscriere. Aceste câmpuri sunt: nume, prenume, sex, data nașterii, adresa, telefon, e-mail, profesie, informații copii sub 18 ani. Formularul de înscriere în program se completează și se predă în oricare din farmaciile Richter.
Formularul  nesemnat  sau  conținând  date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea utilizării cardului de fidelitate.
 
Obținerea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER
Cardul poate fi obținut pe loc în oricare din farmaciile Richter după completarea formularului de aderare.
 
Beneficii
Cardul de fidelitate FARMACIA RICHTER oferă următoarele beneficii:
1. reduceri acordate pe loc la  produsele  special semnalizate din farmaciile Richter. Reducerile acordate nu se cumulează cu alte promoții disponibile în farmacii.
2. posibilitatea de a participa la promoții speciale și concursuri, adresate în exclusivitate clienților fideli.
3. reduceri sub forma de discounturi directe la unele produse comercializate în farmacii în acord cu politica comercială a Gedeon Richter Farmacia SA cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare.
Mecanismul de acordare a discount-ului direct
Discount-urile aplicate în baza prezentului Regulament, în cadrul programului de fidelitate, se supun următoarelor condiții:
- Discount-ul direct prin reducere de preț se aplică produselor doar cu condiția ca prețul final de vânzare cu amănuntul (rezultat în urma discount-ului acordat) să fie mai mare decât costul de achiziție al produsului, conform reglementărilor legale în vigoare. În cazul în care cu ocazia aplicării discount-ului, prețul de vânzare al produselor scade sub sau egalează prețul de achiziție, discount-ul va fi redus în mod corespunzător astfel încât prețul final de vânzare al produselor și/sau serviciilor să fie mai mare decât prețul de achiziție.
 
Folosirea cardului
Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului de fidelitate, clientul trebuie să prezinte cardul farmacistului la solicitarea oricărui produs sau serviciu.
 
Pierderea, furtul sau distrugerea cardului
În cazul în care cardul  de fidelitate  este pierdut,  furat sau distrus clientul  va comunica acest lucru  în  cea  mai  apropiată farmacie și va solicita  eliberarea unui nou card.  La eliberarea unui  nou  card va trebui să completeze  din nou formularul de înscriere. În perioada de  înlocuire a  cardului  nu  este  posibilă acordarea reducerilor și a altor beneficii asociate cardului.
 
Durata programului de fidelitate
Programul de fidelitate are durată nedeterminată. Gedeon Richter Farmacia SA poate hotărî în orice moment încetarea programului de fidelitate. Înștiintarea referitoare la încetarea programului va fi realizată cu cel puțin 15 zile înainte de data încetării programului în toate farmaciile Richter.
 
Valabilitatea cardului
Gedeon  Richter  Farmacia  SA  își  rezervă  dreptul de a  invalida  cardurile de fidelitate care nu au fost deloc utilizate timp de 12 luni consecutiv.
 
Modificarea regulamentului
Gedeon Richter Farmacia SA își  rezervă  dreptul  de a  modifica  sau  schimba prezentul  regulament  și  se  angajează   ca  înaintea  operării  unor  astfel  de modificări să le facă publice prin intermediul site-ului www.richter-farmacia.ro și  al  oricăror  alte  canale  de  comunicare  pe  care  le  consideră oportune.
 
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Gedeon Richter Farmacia SA este înregistrată în Registrul operatorilor de date cu caracter personal sub nr. 17124.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Gedeon Richter Farmacia SA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastră.
Prin semnarea formularului de înscriere participantul declară, acceptă și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către operator în scopul acordării beneficiilor asociate cardului de fideliate, în scopuri statistice, pentru acțiuni de marketing, inclusiv pentru a primi materiale informative prin poștă, e-mail, sms, newsletter sau alte canale de comunicare.
 
Serviciul de relații cu clienții
Pentru orice informații legate de obținerea, utilizarea sau reînnoirea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER clienții pot contacta organizatorul pe adresa de e-mail relatiiclienti@richter-farmacia.ro sau pot suna la Call Center – 021.210.48.18 (tarif normal).

FORMULAR CARD DE FIDELITATE