Card

card-fidelitate

In farmaciile Richter am rasplatit fidelitatea, oferind in acelasi timp servicii prompte, dreptul la informare si libertatea de alegere. In toti acesti ani in care v-am fost alaturi, am dezvoltat programe de fidelizare adaptate tuturor nevoilor, fie ca aceasta au insemnat oferte avantajoase sau servicii prin care ne-am ingrijit de tot ceea ce inseamna sanatate si calitate a vietii. 

Cardul de fidelitate Farmacia Richter este supus regulamentului prezentat in aceasta pagina, se elibereaza gratuit si este valabil in toate farmaciile Richter din Romania. Pe langa reducerile de pret si  ofertele speciale adresate  posesorilor cardului de fidelitate, veti avea ocazia sa participati la concursurile dedicate clientilor fideli in cadrul farmaciilor din toata tara.

Nu ai card de fidelitate farmacia Richter?

Completeaza chestionarul de mai jos si ti-l vom trimite la tine acasa!

Regulament card de fidelitate Farmacia Richter
Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de GEDEON RICHTER FARMACIA SA, cu sediul in Jud. Mures, localitatea Corunca, 547367, Nr.1B/1, numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J26/578/1992, cod fiscal: RO 3099791, cont: RO77RNCB0106146173340001, deschis la BCR Cluj.
 
Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament”). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, in oricare din farmaciile Richter. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari in mod public.
Zona de desfasurare a programului
Programul de fidelitate este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in farmaciile Richter.
 
Conditii de participare
Orice  persoana  fizica  in  varsta  de  cel  putin  18 ani  poate  intra  in posesia cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER.  Eliberarea cardului  se face doar dupa completarea cu majuscule a tuturor campurilor formularului de aderare.
Participantul  este  obligat  sa  completeze integral formularul de inscriere, cu date reale si citet.
Participantul este, de asemenea, obligat sa completeze toate  campurile marcate ca obligatorii in formularul de inscriere. Aceste campuri sunt: nume, prenume, sex, data nasterii, adresa, telefon, e-mail, profesie, informatii copii sub 18 ani. Formularul de inscriere in program se completeaza si se preda in oricare din farmaciile Richter.
Formularul  nesemnat  sau  continand  date incomplete nu este valid, ceea ce atrage dupa sine imposibilitatea utilizarii cardului de fidelitate.
 
Obtinerea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER
Cardul poate fi obtinut pe loc in oricare din farmaciile Richter dupa completarea formularului de aderare.
 
Beneficii
Cardul de fidelitate FARMACIA RICHTER ofera urmatoarele beneficii:
1.  reduceri acordate pe loc la  produsele  special semnalizate din farmaciile Richter. Reducerile acordate nu se cumuleaza cu alte promotii disponibile in farmacii.
2. posibilitatea de a participa la promotii speciale si concursuri, adresate in exclusivitate clientilor fideli.
 
Mecanismul de acordare a discount-ului direct
Discount-urile aplicate in baza prezentului Regulament, in cadrul programului de fidelitate, se supun urmatoarelor conditii:
- Discount-ul direct prin reducere de pret se aplica produselor doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul (rezultat in urma discount-ului acordat) sa fie mai mare decat costul de achizitie al produsului, conform reglementarilor legale in vigoare. In cazul in care cu ocazia aplicarii discount-ului, pretul de vanzare al produselor scade sub sau egaleaza pretul de achizitie, discount-ul va fi redus in mod corespunzator astfel incat pretul final de vanzare al produselor si/sau serviciilor sa fie mai mare decat pretul de achizitie.
 
Folosirea cardului
Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului de fidelitate, clientul trebuie sa prezinte cardul farmacistului la solicitarea oricarui produs sau serviciu.
 
Pierderea, furtul sau distrugerea cardului
In cazul in care cardul  de fidelitate  este pierdut,  furat sau distrus clientul  va comunica acest lucru  in  cea  mai  apropiata farmacie si va solicita  eliberarea unui nou card.  La eliberarea unui  nou  card va trebui sa completeze  din nou formularul de inscriere. In perioada de  inlocuire a  cardului  nu  este  posibila acordarea reducerilor si a altor beneficii asociate cardului.
 
Durata programului de fidelitate
Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Gedeon Richter Farmacia SA poate hotari in orice moment incetarea programului de fidelitate. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi realizata cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate farmaciile Richter.
 
Valabilitatea cardului
Gedeon  Richter  Farmacia  SA  isi  rezerva  dreptul de a  invalida  cardurile de fidelitate care nu au fost deloc utilizate timp de 12 luni consecutiv.
 
Modificarea regulamentului
Gedeon Richter Farmacia SA isi  rezerva  dreptul  de a  modifica  sau  schimba prezentul  regulament  si  se  angajeaza   ca  inaintea  operarii  unor  astfel  de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.richter-farmacia.ro si  al  oricaror  alte  canale  de  comunicare  pe  care  le  considera oportune.
 
Serviciul de relatii cu clientii
Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea sau reinnoirea cardului de fidelitate FARMACIA RICHTER clientii pot contacta organizatorul pe adresa de e-mail relatiiclienti@richter-farmacia.ro sau pot suna la Call Center – 021.210.48.18 (tarif normal).

 

FORMULAR CARD DE FIDELITATE